Menu
Your Cart

THEORY RSS Feed


08 Jun Legislation in the drone sector
admin 0 246
Šis gads bezpilota lidaparātu jeb dronu nozarē bija zīmīgs ar divām jaunām Eiropas Savienības regulām, kas ieviesa vienotu regulējumu dronu lidojumiem ES teritorijā. Papildus tam pašlaik izstrādē atrodas trīs Ministru kabineta noteikumu projekti, kas..
19 Jul DJI Care Refresh - What is it and how to activate it?
0 205
Ja sākam aplinkus, tad dzīve ir pārsteigumu pilna, un, par nožēlu, ne vienmēr šie pārsteigumi ir patīkami. Arī, ja runājam par nupat iegādāto DJI kameru vai dronu.Lai jums nebūtu jāuztraucas par lietām, kuras neveiksmīgas apstākļu sagadīšanās vai vie..
19 Feb Firmware update
0 319
Jā vai Nē jaunai programmatūrai – šķiet, šī ir viena no visvairāk cilātajām tēmām dažādos dronu lietotāju forumos, un viedokļi te mēdz būt visai polarizēti – ir vesela lietotāju nometne, kas, piesaucot dažnedažādākos argumentus, aicina ar zobiem un n..
16 Jan Which memory card to choose?
0 236
Ir pa brīdim klienti jautā, kādu atmiņas karti savam dronam izvēlēties – mēģināsim tikt skaidrībā:Par atmiņas apjomu Lai arī pirmajā brīdī varētu šķist, ka šis jautājums ir pavisam vienkārši atbildams (sak, jo vairāk atmiņas, jo labāk), praksē tas ir..
07 Jan Finding the right filter - Which one and why?
0 220
Ne vienu vien reizi ir nācies atbildēt uz mūsu klientu jautājumiem par filtru izmantošanu, uzņemot video un/vai foto ar dronu.Mēģināsim tikt skaidrībā:Kas tas ir? Vispirms, par to, kas vispār ir filtri, un ar ko atšķiras to dažādie veidi: - filtrs ir..
18 Dec Filght planning for photo and video capturing
0 357
Ja pieņemam, ka Plāns A bija nopirkt dronu un tad tik lidot, bildēt un filmēt, tad nepaiet ilgs laiks, līdz apjēdzam, ka kamera ir kamera arī tad, ja tā lido – to, cik labi vai ne tik labi izskatīsies mūsu foto un video, visaugstākā mērā ietekmē gan ..
Showing 1 to 6 of 7 (2 Pages)